Najbolji klub u Vojvodini
Postavio Admin: 26. 12. 2018.

 

U novosadskom hotelu "Šeraton" održan je tradicionalni novogodišnji koktel na kojem su uručena priznanja najuspešnijim pojedincima i ekipama za ostvarene rezultate u 2018. godini.

Za najbolji kolektiv u Pokrajini proglašen je Ženski fudbalski klub Spartak iz Subotice. Nagrade pojedincima i kolektivima, čiji su rezultati obeležili godinu na izmaku, uručio je predsednik FSV Dragan Simović. Priznanje je u ime ŽFK Spartak primio predsednik Zoran Arsić.

Nemanja Ćović je proglašen za najboljeg fudbalera u 2018 godini. Nagrada za životno delo uručena je dugogodišnjem predsedniku FS Vojvodine i FS Srbije Tomislavu Karadžiću, dok su zlatnim plaketama za promociju vrednosti srpskog fudbala u svetu nagrađeni najbolji srpski sudija Milorad Mažić i srpski biznismen u Americi Milan Mandarić.

Sutra 27. decembra (četvrtak), sa početkom od 18 časova, u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici počinje svečana dodela priznanja "Sportista godine". ŽFK Spartak je proglašen za najbolji sportski kolektiv Subotice.