Violeta Slović i Davor Štefanek najbolji sportisti PRIZNANJE SDŽ "JOVAN MIKIĆ SPARTAK"
Postavio Admin: 14. 12. 2018.


NAJBOLJI: Davor Štefanek i Violeta Slović

 

Sportsko društvo železničara "Jovan Mikić Spartak" proglasilo je najbolje sportiste za 2018. godinu.

Milan Vučković, predsednik SDŽ „Spartak“ i Iso Planić, predsednik skupštine SDŽ "Spartak“, su na prigodnoj svečanosti u hotelu "Patria" uručili priznanja najboljim sportistima sportskog društva "Jovan Mikić Spartak".

U konkurenciji seniorki priznanje je pripalo Violeti Slović, kapitenki ženskog fudbalskog kluba "Spartak" i kapitenki ženske fudbalske reprezentacije Srbije. Violeta Slović je naturalizovana Subotičanka i osam godina uspešno brani boje Spartaka. Sa "golubicama" je osvojila osam šampionskih titula i šest titula u nacionalnom Kupu. Imala je zapažene nastupe u Ligi šampiona i tako na najbolji način reprezentovale sportsko društvo "Jovan Mikić Spartak", grad Suboticu i Republiku Srbiju.

Hvala ljudima iz SDŽ „Spartak“ na ovoj nagradi. Srećna sam zbog toga, pogotovo jer znam da nije bilo lako odbraniti ovo priznanje. Kao i uvek, to je samo još jedan motiv, kako za mene, tako i celu ekipu. Iza nas je možda jedna od najtežih, ali najlepših godina. – istakla je Violeta Slović kapitenka devetostrukog prvaka države u ženskom fudbalu.

U kategoriji seniora za najboljeg u sportskom društvu "Jovan Mikić Spartak" je proglašen rvač Davor Štefanek, osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2018. godine održanom u Budimpešti.