Skupština donela važne odluke DRUGA RADNA SEDNICA U SAZIVU 2018-2022
Postavio Admin: 29. 12. 2019.

Skupština ŽFK Spartak

 

Skupština kluba i radna i svečana. Prihvaćen izveštaj o radu kluba. Usvojen finansijski izveštaj. Doneta važna dopuna Statuta. Klub potpisao prvi profesionalni ugovor sa Violetom Slović.

 

Ž

enski fudbalski klub Spartak je održao redovnu godišnju Skupštinu kluba, drugu po redu u sazivu 2018-2022, na sceni "Jadran" Narodnog pozorišta u Subotici. Skupštini je od 35 članova prisustvovalo 28, te je Skupština mogla donositi pravosnažne odluke.

Osim članova, na Skupštini su bili prisutni predstavnici medija, sponzora, navijača kao i prijatelja kluba.
Sednica Skupštine je podeljena na dve celine, na svečani i radni deo.

U svečanom delu prikazan je dokumentarni film koji su namenski za ovu priliku uradili novinar Jovan B. Stefanović, Fly studio Subotica i Bojan Arsić. Nakon filma uz prigodnu svečanost Violeta Slović je potpisala profesionalni ugovor sa ŽFK Spartak.

U radnom delu Skupštine, nakon usvajanja zapisnika sa prethodne sednice, predsednik kluba Zoran Arsić je podneo izveštaj o radu kluba za takmičarski period u sezoni 2018/19, kao i za jesenji deo takmičarske sezone 2019/20.

U diskusiji su učestvovali Tadija Stantić (generalni sekretar GFS Subotica), prof. dr Nenad Vunjak (član Skupštine) i Renato Pirša (trener mlađih kategorija), a Skupštini se obratila i Marija Dinić u ime sponzora Wiener Stadtische osiguranja. Bojan Arsić, generalni sekretar kluba, upoznao je Skupštinu o toku aktuelnog licenciranja kluba.

Skupština je usvojila finansijski izveštaj za 2019. godinu, a usvojen je i okvirni finansijski plan za klupske i programske aktivnosti u kalendarskoj 2020. godini. Glavni problem kluba u naredne dve godine će biti infrastruktura, sve dok se ne izgradi novi stadion.

Skupština je donela Odluku o dodavanju novog člana u Statut kluba 48/a. Ovaj član će omogućiti da se u sistematizaciju radnih mesta uvede zvanje Administrativni direktor - menadžer.