Saveti Radomira Antića zlata vredni
Postavio Admin: 28. 09. 2019.

Radomir Antić sa "plavim golubicama" i stručnim štabom

 

Fudbalska legenda Radomir Antić posetio je "plave golubice" i poželeo im dobru sportsku sreću na utakmici protiv Atletika.

 

N

ekoliko sati pre početka utakmice sa Atletiko Madridom, u hotelu gde je ekipa "plavih golubica" boravila, u posetu je došao Radomir Antić i poželeo im dobru sportsku sreću.

U Madridu, gde inače gospodin Radomir Antić živi, nemoguće je pronaći ljubitelja fudbala kome njegovo ime nije poznato. Radomir Antić je fudbalska legenda, ne samo u Španiji već i na prostoru cele bivše Jugoslavije, pa i šire. Kako i ne bi kada je uspešno predvodio najbolje španske timove: Real, Atletiko i Barselonu.

U načelu je dogovoreno mesto i vreme budućeg susreta Spartaka i Radomira Antića i postignuta saglasnost da stručni štab "ukrade" deo znanja iz bogatog fudbalskog iskustva ovog sportskog velikana.

Kako to obično biva, uvek se dogodi nešto nepredviđeno od čega nastaju anegdote. U prostoriji gde je Antić razgovarao sa članovima Spartakove uprave, jedno poveće društvo je prilično bučno slavilo rođendan izvesne dame. U jednom momentu neko iz tog društva je prepoznao Radomira Antića. Glas se brzo proneo, pa se društvo okupilo oko Antića zbog fotografisanja. Slavljenica je još neko vreme uživala u tišini i samoći za svojim stolom.

U utakmici sa liderom španske Primere, Atletikom iz Madrida, "golubice" su pokazale fudbalski talenat, samopouzdanje i snagu svog karaktera. Verujemo da deo zasluge pripada i mudrim savetima koje im je uputio Radomir Antić.