Spartak odlučio - UEFA odobrila U TOKU SU PRIPREME ZA LIGU ŠAMPIONA
Postavio Admin: 27. 08. 2019.

 

Odlukom rukovodstva ženskog fudbalskog kluba Spartak neće se naplaćivati ulaz na utakmicu Lige šampiona.

UEFA je uvažila argument da ŽFK Spartak ulazi u godinu kada slavi zlatni jubilej - 50 godina od osnivanja, i da će ovaj gest kluba pozitivno uticati na afirmaciju i popularizaciju ženskog fudbala.

 

O

sim toga ŽFK Spartak želi da se zahvali mnogobrojnoj publici, navijačima FK Spartak Ždrepčeva krv i FK Crvena zvezda, koja ih je ovacijama pozdravila na Gradskom stadionu uoči meča 5. kola Linglong Super lige Srbije.

Utakmica 1/16 finala UEFA Lige šampiona ŽFK Spartak - Atletiko Madrid, odigraće se 12. septembra od 20:00 časova u Subotici na Gradskom stadionu.

Španski fudbalski gigant Atletiko Madrid je ogromna prepreka koju "golubice" MORAJU savladati za novi istorijski uspeh, za prolazak u 1/8 finala Lige šampiona.
Za taj podvig fudbalerkama Spartaka je neophodna pomoć dvanaestog igrača - naše verne publike.

Zbog visokih standarda UEFA u delu koji se odnosi na bezbednost, za publiku će biti dostupna samo centralna tribina (zapad). Ulaz na stadion će biti otvoren na dan utakmice od 18:00 časova.

Atletiko Madrid je favorit

Tim prvaka španske Primere, Atletiko Madrid, osim izvanrednih domaćih igračica ima čak 12 internacionalki; iz Amerike, Brazila, Engleske, Francuske, Italije, Ukrajine, Holandije...
Španci vole i razumeju fudbal. Koliko Španci vole fudbal i kako će "golubicama" biti teško u Madridu najbolje ilustruje podatak da je proletos na utakmici dve rivalske ženske ekipe, Atletika i Barcelone, bilo prisutno preko 60.000 gledalaca!

Atletiko Madrid jeste veliki favorit, a naše "golubice" baš vole velike izazove. Budite i Vi deo predstojećeg fudbalskog spektakla – DOĐITE DA PODRŽIMO NAŠE FUDBALERKE!

 

VAŽNE INFORMACIJE ZA MEDIJE

Proces akreditacije za komentatore, novinare, fotoreportere i druge predstavnike medijskih kuća, će otpočeti deset dana pre utakmice.
Zbog ograničenog broja kabina i raspoloživih mesta, pravo i raspored korišćenja će odrediti organizator u skladu sa prioritetima.
Navike povremenih korisnika kabina nisu prioritet i za ovu utakmicu se stavljaju van snage!