Idemo na pobedu, ali neće biti lako KVALIFIKACIONI TURNIR LIGE ŠAMPIONA
Postavio Admin: 09. 08. 2019.

 

U

susret drugoj kvalifikacionoj utakmici koju će "golubice" odigrati sa Slovanom, pitali smo Borisa Arsića, šefa stručnog štaba, šta očekuje od naredne utakmice.
Očekuje nas teška utakmica. Uverili smo se da je Slovan čvrsta, dobro motivisana i nezgodna ekipa koja je dobro namočila Ferencvaroš. Defanzivno su orjentisani, teško im je dati gol, a imaju nekoliko dobrih igračica koje mogu da iznenade na kontru.
➽ Spartak je demonstrirao izuzetno efikasnu igru protiv Moldavki.
Tako je. U prvom poluvremenu smo imali potpunu kontrolu nad igrom, ali u drugom poluvremenu je pao tempo. Lično sam očekivao mnogo više. Neke sitnije detalje moramo da popravimo pre naredne utakmice. Zbog velikog broja novih igračica mi smo još uvek u fazi podizanja forme. Svaka utakmica će nam koristiti da podignemo formu, kvalitet igre i timski duh. Pre svega mislim na domaće prevenstvo. Naravno, ja se nadam da će Spartak kao pobednik kvalifikacione grupe nastaviti takmičenja u Ligi šampiona, ali moram imati spremne odgovore na izazove koji će nas sačekati u domaćem prvenstvu.
➽ Nekoliko klubova je pokazalo želju da Spartaku ugrozi primat.
Znam da su neki klubovi dovodili pojačanja, ali u ovom momentu mi nije poznato da li te ekipe osim želje poseduju i potreban kvalitet da nam oduzmu titulu. O njima ću više razmišljati nakon završetka ovog turnira.

➽ U sledećoj utakmici protiv Slovana može li Spartak računati i na usluge Sare Pavlović?
Naravno. Sara je zbog dva žuta kartona imala suspenziju sa jedne utakmice i tu kaznu je odslužila. Očekujem da će ona kao i sve ostale igračice konkurisati za mesto u timu. Meni je u ovom momentu najvažnije da je medicinski bilten dobar i da je atmosfera u timu pozitivna.