Proglašeni najbolji sportisti Subotice MEĐU NAJBOLJIMA VIOLETA SLOVIĆ I MARIJA RAJIĆ
Postavio Admin: 18. 12. 2020.

Dodela priznanja "Sportista godine Subotice" / FOTO: arhiva www.subotica.info

 

U tradicionalnoj akciji koju zajednički sprovode grad Subotica, Sportski savez Subotice i „Nove subotičke novine“ proglašeni su najbolji subotički sportisti u 2020 godini.

 

Ž

iri sastavljen od bivših dobitnika nagrade "Sportista godine Subotice" odabrao je po 10 najboljih pojedinaca u pionirskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, kao i 3 najbolja sportska kluba.

U konkurenciji seniora za najboljeg sportistu je proglašen Davor Štefanek (rvanje), a Violeta Slović je, s obzirom na izuzetnu jaku konkurenciju, rangirana na odlično peto mesto. Posebno zadovoljstvo je što se među najboljima našlo ime jedne članice našeg kluba u konkurenciji pionira, i to po prvi put od kada se priznanje dodeljuje. Ovogodišnja slavodobitnica je Marija Rajić rangirana na desetom mestu.

U konkurenciji sportskih ekipa ŽFK Spartak je zauzeo drugo mesto. Naš klub je, takođe, dobio i posebno priznanje za jubilej, 50 godina postojanja kluba.
Svečana dodela priznanja biće u skladu sa merama protiv širenja virusa i uvedenim vanrednim stanjem u Subotici. Na svečanoj dodeli koja će biti održana u ponedeljak, 28. decembra, u 12 sati, u Velikoj većnici Gradske kuće prisustvovaće po troje prvoplasiranih u konkurenciji pionira, juniora i seniora i po jedan predstavnik u konkurenciji najboljih ekipa, kao i dobitnika posebnih priznanja.
Priznanja pojedincima koji su zauzeli od 4 do 10 mesta, uručiće se naknadno.