Uspešan nastup mladih golubica 13. MEMORIJALNI TURNIR "DEDA MLAĐA MITROVIĆ"
Postavio Admin: 13. 06. 2021.

Trofeji za najbolje na turniru, timove i pojedince

 

Uspešan nastup mladih Spartakovih fudbalerki na 13. memorijalnom turniru u Beogradu. Subotičkoj ekipi pripalo prvo mesto i pojedinačne nagrade za najbolju igračicu i najboljeg strelca turnira.

 

 

Da dominacija Subotičanki u srpskom fudbalu nije slučajna dokazao je i nedavno završeni 13. memorijalni turnir "Deda Mlađa Mitrović", održan na terenima FK Rad u Beogradu. Turnir je organizovan u 3 kategorije, od čega su dve namenjene za devojčice (godišta 2005-2008 i 2010-2011), a jedna za dečake. ŽFK Spartak je na turniru učestvovao sa po jednom ekipom u obe starosne kategorije.

U borbi za prvo mesto Spartakove "golubice" su bile bolje od "građevinarki" (4:0) dok je treće mesto zauzela ekipa Zemuna koja je bila bolja od Zvezde-B posle izvođenja penala.

Subotički klub se može pohvaliti da u svojim redovima ima mnogo talentovanih devojčica koje su velike nade srpskog fudbala. Naime, dve pojedinačne nagrade na turniru pripale su mladim fudbalerkama Spartaka, Monji Jošić (najbolja igračica turnira) i Anđeli Marković (najbolji strelac).

Monja Jošić
Anđela Marković