ШКОЛА ФУДБАЛА - ИНФОРМАЦИЈЕ БУДИ ДЕО ШАМПИОНСКОГ ТИМА

ПОСТАНИ ШАМПИОН: УПИС ДЕВОЈЧИЦА У ШКОЛУ ФУДБАЛА

 

ОСНОВНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Ж

ФК Спартак и Кервер академија (Coerver® Coaching Akademija) су на истом задатку. Академија за потребе женског фудбалског клуба Спартак врши обуку девојчица по светски признатој методи, а под слоганом "буди део шампионског тима". После завршене основне обуке, а у зависности од узраста, девојчице улазе у систем такмичења и наступају у дресу ЖФК Спартака. Девојчице у шампионском тиму имају добру стартну позицију и лепу перспективу за даље напредовање.

Неке од девојчица које ћете препознати у видео клипу, снимљеном 2016. године, већ су имале прилику да заиграју и у дресу националне репрезентације у припадајућој узрасној категорији. Уз квалитетну обуку, у клубу са великом традицијом, врата највећих фудбалских брендова Европе чекају да их оне отворе...

A

кадемија и клуб тренутно броје око 90 девојчица узраста од 7 до 18 година које активно тренирају. Девојчице узраста од 12 до 15 година се такмиче у пионирској и кадетској категорији (Развојна лига млађих категорија), док се девојчице од 16 до 18 година такмиче као "Б" тим. Младе фудбалерке "Б" тима својевремено су започеле такмичење у Другој лиги, али су у кратком времену успеле својим квалитетом да се изборе за највиши такмичарски ранг. Од 2022. године такмиче се у Супер лиги Србије.

Школа фудбала је отворена за све заинтересоване девојчице без обзира на узраст.
Више информација можете добити на телефон тренера Ренато Пирше: 064 61 66 360.
Ренато Пирша обавља дужност селектора ФС Војводине за фудбалерке узраста до 13 година (У-13).

 

ВИДЕО: Coerver® Coaching - Јуниор Академија Суботица 2016.